Είσοδος

Προκριματικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζευγών Κατηγοριών- Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η διοργάνωση προκριματικής φάσης στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος ζευγών κατηγοριών (ΠΠΖΚ), από τον ΠΟΑΜ, προϋποθέτει τα παρακάτω:

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην προκριματική φάση του ΠΠΖΚ να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18/11.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε στο πίνακα ανακοινώσεων του ομίλου στη σχετική λίστα συμμετοχών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν αυστηρά μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία ώστε ο διοργανωτής να γνωρίζει αν δύναται να πραγματοποιηθεί προκριματικός είτε σε μια, είτε σε περισσότερες κατηγορίες, είτε, το πιθανότερο, ένας ενιαίος για όλες τις κατηγορίες.
Ο προκριματικός θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΜ.
Αμέσως μετά τις δηλώσεις συμμετοχών, θα ανακοινωθεί αν τελικά πραγματοποιείται προκριματικός (3ης βαθμίδας τουρνουά). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, αυτός θα διεξαχθεί σε 2 ή 3 ημερίδες το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου και σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το κλείσιμο των συμμετοχών και με ειδικό κανονισμό που θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα.
Υπενθυμίζεται ότι για να διεξαχθεί ενιαίος προκριματικός, περίπτωση που είναι και η πιθανότερη, θα πρέπει:
Απαραιτήτως να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 2 ζευγάρια σε κάθε επιμέρους κατηγορία και συνολικά τουλάχιστον 6 ζευγάρια. Οπότε αν σε μία κατηγορία δηλώσουν συμμετοχή 2 μόνο ζεύγη τότε θα πρέπει στην άλλη κατηγορία να δηλώσουν 4 ζεύγη. Αν υπάρχει συμμετοχή και στις 3 επιμέρους κατηγορίες τότε τουλάχιστον 2 ζεύγη ανά κατηγορία, αρκούν. Σε περίπτωση που υπάρχει μια μόνο κατηγορία τότε η ελάχιστη συμμετοχή είναι 6 ζευγάρια.
Οι επιμέρους κατηγορίες είναι: 1-6, 6-9, 9-11.
Το χρονικό διάστημα για δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά.
Τα χρονικά περιθώρια είναι έτσι επιλεγμένα ώστε στην περίπτωση που δεν διεξαχθεί προκριματικός σε μια η περισσότερες κατηγορίες, είτε ενιαίος ο οποίος όμως δεν περιλαμβάνει κάποια κατηγορία, οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να έχουν την δυνατότητα, αν επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε κάποιο από τον προκριματικό της Αθήνας στην αντίστοιχη κατηγορία.

Top