Είσοδος

Διεξαγωγή Προκριματικού Π.Π.Ζ.Κ. Πάτρας

Φίλοι/ες
Ανακοινώνουμε ότι, κατόπιν της εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα διεξαχθεί προκριματικός αγώνας στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζευγών κατηγοριών.
Ο ΠΟΑΜ ως σωματείο-διοργανωτής και σε συνεργασία με τον ΑΟΤΠ ενημερώνει ότι ο αγώνας θα είναι διήμερος, ανήκει στην 3η βαθμίδα και θα διεξαχθεί τις κάτωθι μέρες και ώρες:
Παρασκευή 27/11, ώρα 7.30 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό.
Σαββάτο 28/11, ώρα 6.00 στα εντευκτήρια του ΠΟΑΜ.
 
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής παρατείνονται μέχρι Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ. Αν κάποιο ζευγάρι δεν δηλώσει συμμετοχή εντός του χρονικού ορίου τότε η συμμετοχή του θα γίνει δεκτή μόνο αν δεν επηρεάζει τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά. Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή του δεν θα γίνει δεκτή.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο mail του διαιτητή: ntsevis@yahoo.gr ή στη λίστα συμμετοχών που έχει αναρτηθεί στο πίνακα του σωματείου, όπου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ζεύγους, όπως επίσης και η κατηγορία που δικαιούται να συμμετάσχει. Οποιαδήποτε άλλη δήλωση εκτός αυτών των δύο επιλογών θεωρείτε ως μη γενόμενη.
 
Η συμμετοχή στον προκριματικό αγώνα δεν προϋποθέτει απαραίτητα και την συμμετοχή στο τελικό της Αθήνας. Αν ένα ζευγάρι προκριθεί και δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην τελική φάση τότε προκρίνεται το αμέσως επόμενο στην κατάταξη, πλην του τελευταίου.
 
Η συμμετοχή και στις δύο ημερίδες του αγώνα είναι υποχρεωτική.
 
Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 12 ευρώ για το διήμερο. Μειωμένα: 10 ευρώ
 
Οι λεπτομέρειες του αγώνα περιγράφονται αναλυτικά από την προκήρυξη της ΕΟΜ, καθώς επίσης και από τον ειδικό κανονισμό ο οποίος έχει ήδη εκδοθεί. Η προκήρυξη και ο ειδικός κανονισμός μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο της ΕΟΜ.
Top