Είσοδος

Προκριματικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομάδων

Ο ΠΟΑΜ διοργανώνει προκριματική φάση για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες (1-6, 1-9, 1-11 και Όπεν) στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομάδων. 

Δύναται η διεξαγωγή ενός ενιαίου προκριματικού αρκεί σε κάθε κατηγορία να συμμετάσχουν τουλάχιστον 2 ενδιαφερόμενες ομάδες.

Παρακαλούνται οι αρχηγοί κάθε ομάδας να δηλώσουν την ομάδα τους και την κατηγορία που θέλουν να αγωνιστούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο σωματείο.

Αν η προκριματική φάση θα είναι 2ήμερο ή 3ημερο εξαρτάται από το πλήθος των δηλώσεων συμμετοχής (βάσει προκήρυξης ΕΟΜ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής εκπνέουν την Παρασκευή 19/2/2016. Είναι απαραίτητο μέχρι τότε να υπάρχει σαφή εικόνα για το πόσες Ομάδες ενδιαφέρονται και σε ποιά κατηγορία επιθυμούν να αγωνιστούν.

Ο προκριματικός θα διεξαχθεί:

Δευτέρα 22/2/2016 (1η ημερίδα)

Δευτέρα 29/2/2016 (2η ημερίδα)

Οι ώρες, καθώς και άλλες λεπτομέρειες (δικαιώματα συμμετοχής, κίνηση, κ.τ.λ.) θα ανακοινωθούν σε νεώτερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που το πλήθος των ομάδων είναι μεγαλύτερο από 3 (είτε ανά κατηγορία, είτε ενιαίος προκριματικός) τότε θα διεξαχθεί 3ημερος αγώνας.

Η τρίτη ημερίδα θα οριστεί και αυτή στη νεώτερη ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά το κλείσιμο των συμμετοχών, με πιθανότερη τη Δευτέρα 7/3

Ο προκριματικός ανήκει στην 3η Βαθμίδα και θα αποδοθούν οι βαθμοί νίκης που προβλέπονται.

 

Δ.Σ.ΠΟΑΜ

Top