Είσοδος

Βουδαπέστη 2016: Η Γαλλία πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η ελληνική αποστολή

Ολοκληρώθηκε το 53ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων με την Γαλλία να κατακτά το χρυσό στην κατηγορία open. Το αργυρό μετάλλιο κέρδισε η Σουηδία ενώ το χάλκινο η Ολλανδία. Οι τρεις αυτές χώρες μαζί με το Μονακό, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Βουλγαρία προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στο Bermuda Bowl του 2017. 

Η Γαλλία βρέθηκε στην πρώτη θέση από τον 10 γύρο και την διατήρησε για όλο το υπόλοιπο τουρνουά πλην ενός γύρου που έπεσε προσωρινά στην δεύτερη θέση. Η Ελλάδα κατέλαβε την 24η θέση ανάμεσα σε 37 χώρες. Η καλύτερη θέση στην οποία βρέθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν η 18η.

Στην κατηγορία των Γυναικών η εθνική μας κατέλαβε την 20η θέση ανάμεσα σε 23 συνολικά χώρες. Το χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στις Γυναίκες κατέκτησαν η Αγγλία, η Γαλλία και η Πολωνία αντίστοιχα που μαζί με την Ρωσία, το Ισραήλ, την Ολλανδία και την Σουηδία προκρίθηκαν για το Venice Cup του 2017.

Στην κατηγορία των Seniors, όπου η Ελλάδα δεν συμμετείχε, τις 7 πρώτες θέσεις που οδηγούν d'Orsi Senior Trophy του χρόνου είναι με τη σειρά το Ισραήλ, η Σουηδία, η Πολωνία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Αυστρία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της EBL.

Δημοσιεύτηκε επίσης το butler για όλες της κατηγορίες. Δυστυχώς από την Ελληνική αποστολή μόνο το ζευγάρι Κ. Κοντομήτρος- Τ. Κουκουσέλης είναι θετικοί με +0.19. Αναλυτικά τα butlers μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Butler open

Butler Γυναικών

Top