Είσοδος

3ο Διασυλλογικό Κύπελλο Πελοποννήσου: Η απόλυτη επικράτηση του ΟΑΜΚ

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διασυλλογικό Κύπελλο Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με τον όμιλο της Καλαμάτας (ΟΑΜΚ) να καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζει η ομάδα του ΟΑΜΚ που αποτελούμενη εξ' ολοκλήρου από νέους αθλητές (Σινάνης Σ.- Αγγελοπούλου Χ.- Μηλούσης Γ. και Γαζούλης Σ.) κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-6, αήττητη, συγκεντρώνοντας 75.9 VP. Δεύτερη στην κατάταξη στην ίδια κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα Αβραμιώτη από τον ΠΟΑΜ με 66.49 VP. 

Στην κατηγορία 1-9 την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα Κατσίποδας από τον ΟΑΜΚ συγκεντρώνοντας 45.43 VP αφήνοντας την ομάδα Πατσούρας του ΠΟΑΜ στην δεύτερη θέση με 26.55 VP. Τέλος στην κατηγορία open η ομάδα Αλεξανδρόπουλος του ΟΑΜΚ επικράτησε κι αυτή αήττητη με 53.80 VP ενώ η ομάδα Κουρμπέτης από τον ΠΟΑΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 37.25 VP.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους 64 αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την διοργάνωση για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσέβη Α. για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο GALAXY και το προσωπικό του για την εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφερε. 

 

 

Top